A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Районний семінар учителів історії та правознавства

Дата: 16.10.2018 08:52
Кількість переглядів: 39

12 жовтня на базі Вільненського НВК відбувся районний семінар учителів історії та правознавства «Компетентнісно-діяльнісний підхід у викладанні історії та правознавства». Досвідом роботи з даної проблеми зі своїми колегами поділилась  Клушина Т.В., вчитель історії та правознавства Солдатського НВК.

Учасники семінару відвідали урок  історії вчителя  І категорії  Вільненського НВК   Ільїної М.С у 6 класі  «Господарське і повсякденне життя. Організація суспільства і влади у Давньому Єгипті». 

В рамках проголошення 2018 року роком реалізації проекту "Я маю право" вчитель та учні закладу провели виховний захід з правознавства «Права і свободи твої, дитино».

Методист РМК Іншина Т.Ф. здійснила аналіз ЗНО з предмету з використанням фрагментів вебінару СОІППО та ознайомила вчителів з організацією і методичними рекомендаціями щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та правознавства.

З методикою підготовки учнів до ЗНО, Всеукраїнських учнівських олімпіад, ДПА.поділилась досвідом Кривонос С.І., учитель історії та правознавства Великописарівської СШ І-ІІІ ступенів, керівник РМО вчителів історії та правознавства.

Іншина Т.Ф., методист РМК



« повернутися

Вхід для адміністратора