A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 30.07.2020 09:02
Кількість переглядів: 33

 

30 липня – Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Торгівля людьми – одна з найбільш актуальних проблем сучасності.

Відповідно до Закону України Про протидію торгівлі людьми”, торгівля людьми - здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи, що відповідно до Кримінального кодексу України визнаються злочином( ст.149).

В 2020 році у Всесвітній день протидії торгівлі людьми світ висловлює слова вдячності тим, хто працює на «передовій» протидії торгівлі людьми: соціальні працівники, поліцейські, медичні працівники, працівники громадських організацій та багато інших фахівців, які надають допомогу постраждалим та відстоюють захист їх прав.


« повернутися

Вхід для адміністратора