A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Підсумки обліку дітей дошкільного віку

Дата: 24.01.2020 09:06
Кількість переглядів: 30

Дошкільний вік є надзвичайно важливим для становлення особистості, бо формуються основні риси характеру. Ці роки запамятовуються, як найщасливіші.

До 28 лютого садочки звітують про свою діяльність головному управлінню статистики в Сумській області. Саме на цих звітах і базуються щорічні відомості про функціонування закладів дошкільної освіти району.

Дошкільна освіта Великописарівського району  представлена 11 закладами, що забезпечують здобуття дошкільної освіти (з них 4 заклади дошкільної освіти, 5 дошкільних груп у складі навчально-вихованих комплексів та 2 дошкільні групи у складі філій опорного закладу). Загалом садочки Великописарівщини відвідують 277 дітей. На 100 місцях виховується 85 дітей.

Найбільша кількість дітей у Великописарівських ЗДО «Ромашка» та ДНЗ «Оленка» - 79 та 70 дітей відповідно. У сільській місцевості найбільш численними є Ямненський ДНЗ «Сонечко» - 28 дітей та Попівська філія опорного закладу – 17 дітей.

Загальний відсоток охоплення дошкільною освітою становить 82,6. Досягти покращення рівня охоплення дошкільною освітою вдалося завдяки різним формам взаємодії з дітьми та їх батьками, а саме організації консультативних центрів для дітей та батьків на базі закладів дошкільної освіти.  Колективи закладів можуть надати психолого-педагогічну допомогу з питань розвитку, навчання та виховання дітей дошкільного віку, що виховуються в умовах сім'ї.


« повернутися

Вхід для адміністратора