A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Готуємось до 2018-2019 навчального року

Дата: 16.08.2018 10:48
Кількість переглядів: 42

Відповідно до наказу відділу освіти Великописарівської  районної державної адміністрації від 06.08.2018№251-ОД «Про проведення огляду готовності закладів освіти району до роботи в  2018/2019 навчальному році»

 

визначена комісія в термін з13-14 серпня 2018 року здійснила огляд закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти та позашкільної освіти району щодо готовності до початку навчального року.

У всіх закладах освіти зроблені поточні ремонти кабінетів, спортивних та актових залів, приміщень де знаходяться діти дошкільних груп. Велику увагу у закладах освіти були приділено оформленню та оснащенню  класних кімнат  та кімнат для відпочинку  для учнів першого класу. У всіх класних кімнатах для учнів першого класу встановлено комп'ютерне обладнання. Класоводи перших класів разом з батьками   створили цікаву та затишну атмосферу приміщень, де будуть знаходитись майбутні першокласники. У Попівській філії встановлені нові сучасні меблі для відпочинку та збереження дидактичного матеріалу. У закладах дошкільної освіти  трудові колективи разом з батьками  створили всі умови безпечного та казкового перебування дітей в садочках та дошкільних групах навчально-виховних комплексів. Педагогічні, трудові та батьківські колективи кожного закладу освіти провели велику роботу по підготовці до початку навчального року. Всім велика подяка за проведену роботу. Будемо сподіватись дошкільнятам  та учням буде цікава  в закладах освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора