A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Розіграш Кубку "Футбольна Великописарівщина"

Дата: 19.06.2019 10:51
Кількість переглядів: 49

У нашому районі відбувся черговий розіграш Кубку «Футбольна Великописарівщина». На фінальний поєдинок прибув один із спонсорів змагань – Рибалка Сергій Олександрович, нині гравець турецького «Сиваспору», колишній гравець футбольного клубу «Динамо» Київ – чемпіон України та чемпіон Європи серед юнацьких команд.

Сергій взяв участь не тільки в нагородженні команд та кращих гравців  турніру, а й особисто продемонстрував свою майстерність в жонглюванні м’ячем. Але якщо повернутись до самого фінального поєдинку то знову слід відзначити вперту команду Яблучненської ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер Перепелиця С.А.), яка зуміла на попередньому етапі здолати своїх сильних конкурентів із Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер Середа С.П.); Кириківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер Дейкун О.І.) та другий рік поспіль вийшла до фінальної частині змагань. А от із великописарівської зони вже традиційно до фіналу потрапила команда Великописарівської СШ (тренер Коломієць О.А.), яка хоч і в упертій боротьбі, але здолала команди Пожнянського НВК (тренер Сторожев М.Ф.) та Ямненської ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер Кальченко Ю.В.). І вже на початку фінальної гри команди обмінялись забитими голами, що свідчило про упертість фінального поєдинку, але великописарівські футболісти під кінець першого тайму дещо посилили тиск, що й дозволило команді закінчити перший тайм на свою користь.

У другому таймі команда Яблучненської ЗОШ дещо збавила обороти, чим відмінно скористалась команда із Великої Писарівки, забивши у ворота суперника чотири відмінних голи та знявши питання про переможця далеко до закінчення гри. Отже черговий розіграш Кубка «Футбольна Великописарівщина» знову закінчився на користь багаторазового переможця цих змагань – команди Великописарівської СШ, з чим ми команду і вітаємо!

А на церемонії нагородження переможені і переможці отримали від спонсорів змагань (керівників сільгосппідприємств Скоромного В.І. (ПСП «Вільне»), Надточия М.О. (ПСП «Світанок»), Бантова М.І. («ТОВ «Мрія»), благодійного фонду («Разом з Кернел»), гравця футбольного клубу «Сиваспор» Рибалки С.О.) медалі відповідних ґатунків, футбольні м’ячі. Кращі гравці  турніру отримали індивідуальні призи: Єщенко Сергій – кращий гравець турніру, Жадан Вадим та Думчиков Артем кращі гравці команди Яблучненської ЗОШ, кращий воротар  Нечвоглод Максим. А Кубок переможця, з рук Сергія Рибалки, знову отримала команда Великописарівської СШ.

Директор ДЮСШ Рибалка Г.П.



« повернутися

Вхід для адміністратора