A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ЗНО. Так тримати!

Дата: 15.09.2021 11:13
Кількість переглядів: 36

За рейтингами здачі ЗНО Сумська область займає 3 місце серед областей в Україні. Про це повідомив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко під час конференції, яка відбулась у Департаменті освіти і науки Сумської ОДА.

За загальним рейтингом, який включає випускників минулих років, Сумщина знаходиться на 5-му місці і нижче цього місця не опускалась».

О. Сидоренко подякував всім вчителям, викладачам, які попри роботу в режимі онлайн, карантинні обмеження змогли забезпечити навчання школярам Сумщини.

«Завдяки цілеспрямованій, професійній, системній роботі з організації навчання під час карантину школярі Сумської області продемонстрували високі результати на ЗНО», – підкреслив Олександр Сидоренко.

Директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Вікторія ГРОБОВА запевнила, що з вчителями, які безпосередньо готують випускників і інших учасників зовнішнього незалежного оцінювання, організовується практична і методична робота, ведеться змістовна підготовка з відповідних предметів і аналізується досвід та показники ЗНО попередніх років.

«На сьогодні ми знову працюємо в карантинних умовах, практично всі заклади загальної середньої освіти мають показники вакцинації проти COVID-19 приблизно 70%. На цьому тижні ми плануємо завершити процес щеплення педагогічних працівників, вакцинувавши понад 80% колективу кожної школи. Адже нам важливо, щоб діти отримували знання в школі, а не пішли на дистанційне навчання, – сказала Вікторія Гробова. – Ми працюємо заради дітей і у нас все вийде».

Матеріали з сайту http://sm.gov.ua/ 


« повернутися

Вхід для адміністратора