A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Районний семінар учителів історії

Дата: 06.05.2019 11:20
Кількість переглядів: 37

3 травня на базі Ямненської ЗОШ І-ІІІ ступенів під модераторством методиста РМК Іншиної Т.Ф. відбувся районний семінар для вчителів історії з теми "Впровадження принципів патріотичного виховання на уроках історії як головного чинника соціалізації школяра та формування майбутнього громадянина". Учасниками заходу стали 9 учителів ЗЗСО Великописарівського району.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор школи Кальченко І.С. Він  презентував історикам навчальний заклад та ознайомив з діяльністю вчителя історії Ямненської ЗОШ Кальченка С.І., після чого запросив на екскурсію до шкільного історико-краєзнавчого музею, яка виявилася цікавою і змістовною.

З досвідом роботи з теми семінару поділилась з колегами вчитель історії Тарасівського НВК Монастирьова І.Ф. Педагоги відвідали відкритий урок з історії України у 10 класі "Україна в умовах окупації" та позакласний захід, приурочений до Дня Перемоги, вчителя Кальченка С.І.

Практичний психолог Доценко О.І. провела з учасниками семінару психолого-педагогічний тренінг. Керівник РМО вчителів історії Кривонос С.І. дала вчителям слушні поради щодо методики проведення уроків та підготовки учнів до ЗНО. 



« повернутися

Вхід для адміністратора