A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Районний семінар-практикум учителів трудового навчання

Дата: 11.04.2019 12:03
Кількість переглядів: 30

10 квітня на базі Добрянського НВК відбувся семінар-практикум учителів трудового навчання з теми "Особливості викладання трудового навчання та актуальні проблеми у вивченні предмета".

Програма семінару була насиченою та цікавою. Директор НВК Севідова Л.І., після зустрічі гостей, презентувала навчальний заклад. Заступник директора Пісклова С.І. презентувала педагогічний досвід учителя трудового навчання Добрянського НВК Волобуєвої Т.І. З теми семінару виступила модератор заходу, методист РМК Іншина Т.Ф.

Після завершення психолого-педагогічного тренінгу "Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися все життя?", який з учасниками семінару провела методист РМК Іншина Т.Ф., вчителі відвідали урок  Волобуєвої Т.І. "Виготовлення штучних квітів з фоамірану. Крокуси" (7 клас).

Із захопленням трудовики включились у роботу майстер-класу "Пасхальний сувенір", який підготувала і провела методист РМК Іншина Т.Ф. А вчитель трудового навчання Великописарівської СШ Шелєпов І.М. ознайомив учасників семінару з сучасними технологіями навчання: використанням інтерактивної дошки на уроках трудового навчання. За "круглим" столом учителі обмінялись досвідом роботи та намітили завдання на наступний навчальний рік.



« повернутися

Вхід для адміністратора