A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Перший рейс нового шкільного автобуса

Дата: 05.02.2020 12:20
Кількість переглядів: 35

05 лютого 2020 року здійснив перший рейс  спеціалізований автобус на 27 посадочних місць, який  урочисто вручили шкільній родині Ямненської ЗОШ тимчасово виконуючий обов'язки голови Великописарівської РДА М.П. Петренко, голова Великописарівської районної ради Д.Д.  Сипко, начальник відділу освіти С.О. Дмитриченко,  керівник агрофірми «Мрія» М.І. Бантов.

Всі вони підкреслили, що шкільний автобус необхідний  для дітей, батьків та педагогічного колективу і  побажали учням успіхів у навчанні. Микола Бантов пообіцяв дітям профінансувати три екскурсійні поїздки до міста Харкова під час канікулярного періоду, що дуже порадувало дітей.

Автобус Аtaman D093S2  загальною вартістю 2195000 грн. придбаний  на виконання  обласної  Програми «Освіта Сумщини» у 2019-2021 роках за рахунок освітньої субвенції та на умовах співфінансування (районний бюджет виділив 854 000 грн.). Цей спеціалізований транспортний засіб призначений  для перевезення школярів у тому числі і з обмеженою здатністю пересування. Він обладнаний підйомником  та місцем для  школяра, що пересувається в кріслі-колясці. Ямненська школа потребувала саме такого автобуса, адже з 1 вересня 2019 року в закладі у класі з інклюзивним навчанням навчається така дитина.

Шкільним автобусом будуть підвозитися діти із села Спірного. Учні також будуть виїжджати цим транспортним засобом на олімпіади, конкурси, екскурсії.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора