A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Урок-марафон "Україні - 30"

Дата: 29.09.2021 13:04
Кількість переглядів: 43

Після уроків, не зважаючи на втому, учні 11 класу Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів долучилися до всеукраїнського марафону. До всеукраїнського інтерактивного заходу долучилися і учні 9 класу.

У нагоді став Портфель матеріалів до уроку-марафону "Україні 30", зокрема "Квіз "Україні - 30" (GamiLab) : разом з велосипедистом учні прямували звивистою трасою, збираючи куби з завданнями, давали на них відповіді і шукали правильні, якщо помилялися; намагалися за символами на квітках незалежності з'ясувати, з якого регіону яка квітка, орнамент вишивки та провели короткі мистецькі інформаційні break-minutes.Було цікаво і весело.

Одинадцятикласники, ознайомившись з усіма пропозиціями Портфелю матеріалів до уроку-марафону "Україні 30", створеного учасниками онлайн-хабу та практикуму для освітян "Цифровий простір педагога" при лабораторії з розвитку критичного мислення НЦ "МАНУ", вирішили поступово знайомитися і проходити локації одну за одною. Тож, розпочали з веселкового колеса "Моя Україна". Воно крутилося, пропонуючи різні завдання, відповіді на які іноді доводилося формулювати колективно. Ну, і звичайно ж велосипедист! Як же без нього?!

Учні школи та невгамовний і креативний їхній учитель Обідець К.О. щиро дякують авторам  Карині Бєляєвій і Олені Косіньській!



« повернутися

Вхід для адміністратора