A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

Дата: 12.11.2018 13:11
Кількість переглядів: 32

11 листопада  2018  року відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. У ньому брали участь учні Великописарівської спеціалізовано школи І-ІІІ ступенів, Пожнянського та Добрянського НВК. Усього учасників 20.

Учням довелося виконувати складні завдання з аудіювання, монологічного мовлення та написати творчу роботу.

Серед  трьох  учнів 8 класу І місце посіла Шевченко Дар′я, учениця Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст., ІІ місце - Савченко Катерина, також учениця Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст.

У 9 класі завдання виконував Пахомов Владислав, учень Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст., який набрав високу кількість балів і посів І місце.

Серед  двох учнів 10 класу  перемогу здобула  Шевцова Єлизавета, учениця Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів.

Учні 11 класу порадували членів журі своїм вільним володінням англійською мовою, невимушеністю бесіди та ґрунтовними знаннями з предмету. Перше місце посіла Юхно Анастасія, ІІ – Бережний Назар, учні Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст., третє - Дендак Микола, учень Добрянського НВК,

Щиро вітаємо переможців та їх учителів!!! Дякуємо всіх учасників за активність, наполегливість та волю до перемоги! За більшої кількості учасників у кожній віковій категорії на ІІ етапі олімпіади з англійської мови було б більше призових місць - настільки яскраві та точні були відповіді дітей, що не ввійшли у число переможців.


« повернутися

Вхід для адміністратора