A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Районний семінар вчителів фізики та математики

Дата: 22.11.2018 13:24
Кількість переглядів: 35

Відомо, що вчитель повинен зацікавити учнів предметом, дати йому можливість розкрити себе, не боятися висловлювати свої думки, якщо навіть вони є хибними.

Завдання вчителя – створити на уроці атмосферу пошуку і допомогти реалізуватися якомога більшій частині учнівського колективу. Тому темою районного семінару вчителів фізики та математики, який відбувся 21 листопада у Пожнянському навчально-виховному комплексі, було обрано «Педагогіка співробітництва на уроках фізики і математики як шлях до розвитку самостійності дитини».

У ході практичної  частини  учасникам семінару були представлені майстер-класи з досвіду роботи «Від простого до складного» ( Шабанова В.М. ), «Інтерактивні  технології на уроках математики» (Христюшина Н.М.).

Під час теоретичної частини семінару Міронова Т.М. ознайомила  присутніх з діяльністю вчителя щодо підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання учнів з фізики в 2019 році. Педагоги проаналізували результати ЗНО з фізики та математики та опрацювали  типові помилки при складанні ЗНО.

Демократична атмосфера, високий рівень організації та професіоналізм учителів сприяв продуктивній співпраці учасників семінару



« повернутися

Вхід для адміністратора