A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН 

Дата: 10.01.2020 13:34
Кількість переглядів: 38

9-10 січня 2020 року на базі Великописарівської районної станції юних натуралістів був проведений  І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН  України   для відділень хімії та біології,економіки, економічної теорії та історії економічної думки, наук про землю, екології та аграрних наук, комп’ютерних та технічних наук, літературознавства, фольклористики, мистецтвознавства та мовознавства, історії, філософії та суспільствознавства.

 Дев′ятнадцять учасників –учнів Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, вихованців гуртків райСЮНу та БДЮТу, під керівництвом своїх наставників творчо та яскраво реалізувати цікаві, актуальні проблеми-проєкти  сьогодення, переконливо захищали свої науково-дослідницькі роботи під час презентацій. Фахове журі з кожного відділення Конкурсу відзначає ґрунтовну теоретичну підготовку учасників, вміння оперувати термінами, реагувати на виклики, запитання та вдумливо на них відповідати. За підсумками двох днів випробувань шістнадцять учнів нашого району, слухачів Сумського територіального відділення МАНУ,  визнані переможцями І етапу та  отримали настанови для успішного виступу-захисту під час ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН  України , що планується у лютому 2020 року.

Висловлюємо щиру подяку науковим керівникам, батькам, учням за  причетність до свята, тріумфу  наукової думки, відкриттів, творчий політ думки та фантазії!



« повернутися

Вхід для адміністратора