A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Cемінар-практикум вчителів географії та економіки

Дата: 15.03.2019 13:57
Кількість переглядів: 38

Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти 14 березня 2019 року на базі Пожнянського НВК відбувся семінар-практикум вчителів географії та економіки з проблеми «Формування громадянської та соціальної компетентностей на уроках географії та економіки».

У роботі  семінару взяли участь учителі географії закладів освіти району та методист районного методичного кабінету Зайцева Н.М.

Все більшої актуальності у питаннях психічного здоров’я на робочому місті набуває проблема синдрому професійного вигорання, тому, для профілактики стресів у педагогічному середовищі, психологом Доценко О.І.  проведено тренінгове заняття «Шлях до себе.

Вчитель географії та економіки Мальцева Світлана Володимирівна  провела квест «Географічно-економічна подорож»  між  учнями 8-10 класів та учасниками семінару.

Під час круглого столу обговорили актуальні питання щодо реалізації вчителями географії та економіки розвитку компетентностей для демократичного громадянства в Новій українській школі під час навчально-виховного процесу, використовуючи наскрізні змістовні лінії при викладанні географії та економіки, відповідно до Методичних рекомендацій.

Районний семінар-практикум відбувся в атмосфері педагогічної єдності, розуміння, глибокої щирості, яку зуміли створити педагоги закладів освіти та учасники навчально-виховного процесу Пожнянського  НВК під керівництвом Міронової Т.М.



« повернутися

Вхід для адміністратора