A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Колегія відділу освіти та нарада керівників в режимі онлайн

Дата: 28.04.2020 13:59
Кількість переглядів: 44

Сьогодні, 28 квітня, в онлайн-режимі відбулось засідання колегії відділу освіти. У дистанційному заході взяли участь т.в.о. голови Великописарівської РДА Петренко М.П., спеціалісти відділу освіти, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, ІРЦ, структурних підрозділів відділу освіти та методисти районного методичного кабінету.

З питань, що були заслухані та обговорені: "Про дотримання чинного законодавства щодо забезпечення учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів дошкільної освіти гарячим харчуванням", "Про виконання районної програми щодо профілактики правопорушень злочинності, наркоманії в закладах загальної середньої освіти на 2015-2020 роки", "Про вивчення стану охорони праці, пожежної безпеки в закладах освіти  району", "Про перспективні напрямки співпраці позашкільних закладів освіти і опорних шкіл в умовах  реформування освіти" (в порядку контролю) були ухвалені відповідні рішення.

Після колегії проведена нарада керівників, на якій розглядались питання щодо завершення 2019/2020 навчального року, ЗНО та вступної кампанії 2020, кадрових змін, підготовки до нового навчального року. Обговорено також декілька хвилюючих питань сьогодення.


« повернутися

Вхід для адміністратора