A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Інструктивно-методична нарада для практичних психологів

Дата: 01.11.2019 14:10
Кількість переглядів: 40

01 листопада на базі Великописарівської СШ І-ІІІ ступенів відбулась інструктивно-методична нарада для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти району. 

На нраді обговорювалась актуальна на сьогоднішній день тема "Психологічний супровід дітей з особливими освітніми потребами в умовах закладу освіти". Перед учасниками наради виступила методист РМК, відповідальний за інклюзивне навчання, Іншина Т.Ф. Вона розкрила питання "Інклюзивна освіта в Новій українській школі" та підкреслила важливу роль психологів закладів дошкільної та загальної середньої освіти в організації інклюзивного навчання для дітей з особливими потребами.

Методист РМК Волошенко Г.І., яка координує діяльність психологічної служби району, надала роз'яснення щодо психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в умовах закладу освіти, націлила психологів на створення комфортних умов для максимального розвитку потенційних можливостей дітей з ООП та ефективній організації роботи педагогічного колективу з такими дітьми.

Учасники заходу обговорили актуальні питання та відвідали інклюзивно-ресурсний центр.



« повернутися

Вхід для адміністратора