A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Моніторингові дослідження за 2019 рік

Дата: 21.12.2019 14:14
Кількість переглядів: 30

 19 грудня 2019 року на базі Сумського ОІППО відбувся організаційно-методичний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2019 рік. Завдання на 2020 рік».

Мета заходу: аналіз проведених моніторингових досліджень в області у 2019 році, завдання на 2020 рік.

Завдання вебінару: поглиблення знань учасників наради з питань технології проведення моніторингових досліджень; висвітлення перспективних напрямів моніторингової діяльності відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання на 2019 рік, ознайомлення із результатами досліджень міжнародного та всеукраїнського рівнів.

Відкрила вебінар Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, яка наголосила на важливості запровадження моніторингових досліджень в освітній сфері, а також прозвітувала про проведені дослідження у 2019 році в Сумській області, зупинившись на важливих напрямах діяльності відділу. У рамках виступу доповідачем було проаналізовано точкові результати досліджень якості початкової освіти та PISA-2018, а також виокреслено перспективні завдання на найближчі роки у проведенні досліджень.

Про читацьку та математичну компетентності (за результатами PISA-2018), а також проведені моніторингові дослідження регіонального рівнів (стан сформованості соціальної компетентності підлітків, ефективність національно-патріотичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти, екологічна грамотність та здоров’язбережувальна компетентність учнів, стан підготовки випускників закладів загальної середньої освіти до ЗНО-2020) доповіли Борисенко О.Ф. та Браткова Г.М., методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та ЗНО.

Повторно вебінар можна переглянути за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=8z9X-Mb0CTo.


« повернутися

Вхід для адміністратора