A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Півфінал з волейболу на кубок Макаренка

Дата: 07.02.2020 14:54
Кількість переглядів: 45

      06 лютого 2020 року у відремонтованій  спортивній залі Великописарівської спеціалізованої школи відбувся півфінал з волейболу на кубок Макаренка, учасниками якого стали  команди Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, Заводської  та Ямненської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Турнір цей ювілейний, проводився він десятий рік поспіль. Привітати учасників турніру прибув Президент  Сумської торгово-промислової палати Костянтин Макаренко, який і є ініціатором та спонсором цього спортивного свята. На урочистостях з нагоди відкриття турніру були присутні тимчасово виконуючий обов'язки голови Великописарівської районної державної адміністрації Микола Петренко, голова районної ради Дмитро Сипко і  запрошений гість Віктор Гонтаренко.

      У напруженій спортивній боротьбі перемогу здобула команда Великописарівської спеціалізованої школи, друге та третє місця вибороли  спортсмени Ямненської    і  Заводської шкіл. Команди були нагороджені грамотами та  медалями.     Кращим спортсменам вручені кубки. А капітани  отримали м'ячі  й солодощі для своїх команд.

      Ініціатора і спонсора ювілейного півфіналу  з волейболу Костянтина Макаренка   відзначено Подякою   Великописарівської районної державної адміністрації та районної ради за вагомий  внесок у розвиток фізичної культури та спорту в районі. Приємним сюрпризом   стала  і вручена йому  іменна волейбольна спортивна форма за №10.

      За вмілу організацію турніру, об’єктивне суддівство присутні подякували

директору Великописарівської ДЮСШ  Григорію Рибалці, а за створення сприятливих умов для проведення турніру – дирекції Великописарівської спеціалізованої школи.

   



« повернутися

Вхід для адміністратора