A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Виконуємо Закон України "Про освіту". Батьківські збори у Вільненському НВК

Дата: 20.12.2018 14:57
Кількість переглядів: 32

На виконання вимог  Закону України «Про освіту» в частині відповідальності і відкритості навчальних закладів перед суспільством, 18 грудня у Вільненському НВК відбулися батьківські збори.

На зборах розглядалися і обговорювалися питання, що стосуються результатів роботи закладу за І семестр та завдання на ІІ семестр 2018-2019 н. р., про реформи в освіти, про  особливості організації навчальної праці школяра і роль батьків у цьому процесі.

Директор Бодарєв О.І. ознайомив батьків з  фінансуванням НВК: надходженням та використанням всіх отриманих коштів.

Також батькам були презентовані звіти з виховної роботи школи, гуртка англійської мови (керівник Мальцева А.О.) та туристичного гуртка (керівник Сопельник О.М.) за І семестр.

Збори пройшли продуктивно та результативно.

У кінці зустрічі директор НВК Бодарєв О.І. подякував батькам за небайдуже ставлення до проблем закладу та висловив упевненість, що вони і надалі не будуть шкодували сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху у спільній справі  навчання і виховання успішної особистості, гідних громадян та справжніх патріотів України.

А на завершення, учні школи представили батькам невеличкий концерт, у програмі якого були пісні, гуморески,  гра на баянах (керівник Ільїн Л.М.).Також  напередодні Свята Миколая діти подарували всім батькам янголів, виготовлених власноруч.



« повернутися

Вхід для адміністратора