A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Розширене засідання колегії відділу освіти

Дата: 21.08.2020 15:04
Кількість переглядів: 38

21 серпня в актовій залі Великописарівської СШ відбулось розширене засідання колегії відділу освіти приурочене до початку нового 2020-2021 року. У зібранні взяли участь голова районної ради, голова та заступник голови Великописарівської РДА, голова Великописарівської селищної ради, директори закладів освіти та їх заступники, методисти РМК, керівники структурних підрозділів.

З початком нового навчального року освітян привітали керівники району Сипко Д.Д., Думчиков С.І., Акімова О.М., начальник відділу освіти Дмитриченко С.О. та вручили грамоти кращим педагогічним працівникам та учням району за підсумками роботи 2019-2020 навчального року.

На колегії підвели підсумки минулого навчального року та намітили плани на 2020-2021 навчальний рік, проаналізували пеший цикл навчання у початковій школі, розглянули актуальні питання сьогодення - забезпечення безпечного перебування дітей у закладах освіти та використання засобів та інструментарію дистанційного навчання в умовах очного навчання. За підсумками розгляду питань ухвалені відповідні рішення, які розміщені на сайті відділу освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора