A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Завершився І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»  у номінації "Українська мова і література".

Дата: 20.11.2020 15:05
Кількість переглядів: 52

 Роль педагога полягає в тому, щоб відкривати двері, а не в тому, щоб проштовхувати в них учня.

Артур Шнабель

 

У межах всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Учитель української мови та літератури»  чотири творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми професійними надбаннями, педагогів закладів загальної середньої освіти Великописарівського району, Охтирської міської ради та Чернецької сільської ради змагалися за почесне звання переможця І (зонального) туру Конкурсу.

20 листопада 2020 року відбулося завершальне конкурсне випробування «Майстер-клас». Учителі продемонстрували  свій високий професіоналізм,  педагогічну майстерність, фахову грамотність та рівень взаємодії учасників освітнього процесу, методичну компетентність, спрямованість обраних прийомів на формування предметних і ключових компетентностей, реалізацію наскрізних змістових ліній, доцільність обраних методів, засобів, технологій навчання  та здатність реалізовувати найсміливіші новаторські ідеї.

 За загальною кількістю балів І рейтингове місце у номінації «Українська мова та література» здобула вчителька української мови та літератури Великописарівськокої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Кучкова О.М. Лауреаткою першого (зонального) туру конкурсу «Учитель року – 2021» стала  Будко Л.В. (Лутищенський навчально-виховний комплекс Чернеччинської  сільської ради). Грамоти за участь отримали Вяліна Т.В. (Ямненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів) та Завора В.А. (Охтирська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №6).

 Висловлюємо щиру  вдячність членам журі та учасницям за невтомну працю, талант та відданість своїй професії. Бажаємо натхнення, нових відкриттів і досягнень, творчих злетів та перемог!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора