A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Семінар-практикум учителів української мови

Дата: 26.10.2018 15:10
Кількість переглядів: 37

24 жовтня тепло приймала гостей-учасників районного семінару - практикуму вчителів мови і літератури району  Великописарівська спеціалізована школа ІІ-ІІІ ступенів.

Тема семінару «Шляхи підвищення рівня засвоєння учнями навчального матеріалу з української мови і літератури та роль у цьому комп′ютерної техніки  і програмного забезпечення» викликала зацікавлення в учителів-словесників уже давно, але можливість для  повної  реалізації її з’явилась лише нещодавно, коли школа отримала мультимедійне обладнання .   

Методист РМК Гавриленко В.В. підготувала   теоретичні матеріали щодо     використання сучасного обладнання  на уроках, а вчителі Грицай Л.В., Недоцюк О.І., Кучкова О.М.,  Думчикова І.В. продемонстрували  роботу  з учнями   в комп’ютерних  класах і в  кабінеті з мультимедійними засобами.   Це були  урок   мови і фрагмент уроку української літератури у 10 класі, демонстраційні   фрагменти   уроків з підготовки до ЗНО  у 11 класі, майстер-клас  зі створення інтернет-мемів.  Семінар став для учасників ще одним кроком до Нової української школи.   

 


« повернутися

Вхід для адміністратора