A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Відеоконференція для вчителів-мовників

Дата: 21.05.2020 15:16
Кількість переглядів: 49

«Розвиток інтелектуальних вмінь і творчих здібностей учнів в умовах дистанційного навчання»   -  під такою назвою відбувся   методичний захід  в режимі відеоконференції, проведений районним методичним кабінетом для вчителів української мови і літератури закладів освіти Великописарівського району.

Про особливості навчання учнів під час карантину проінформувала методистка Гавриленко В.В., наголосивши, що проведене нею експрес-опитування  свідчить про відповідальне ставлення вчителів-мовників до роботи в непростих умовах.

Робота з розвитку інтелектуальних вмінь і творчих здібностей учнів проводилась  вчителями дистанційно, з використанням  інтернет-ресурсів, можливостей засобів телекомунікації тощо. Учителька Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Грицай Л.В. презентувала досвід дистанційного навчання з використанням різних  інформаційних  платформ  та застосунків.

Колеги уважно й вдумливо  сприйняли         корисну  інформацію, звернувши особливу увагу на  постійне   прагнення  Любові Володимирівни до самовдосконалення,  вміле  залучення до співпраці учнів і колег.         


« повернутися

Вхід для адміністратора