A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Пробне ЗНО з української мови: напередодні тестування

Дата: 15.03.2019 15:20
Кількість переглядів: 39

У суботу, 16 березня, в Україні буде проведено першу сесію пробного ЗНО, під час якого його учасники матимуть можливість скласти пробний тест з української мови і літератури.

Для участі у пробному тестуванні з української мови і літератури цього року зареєстровано 166 тисяч осіб.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році складається із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності («логічні пари») і завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

Тест складається з двох частин. До частини тесту «Українська мова», включені завдання №1-33 та завдання №58 частини - «Власне висловлення».

Загальна кількість завдань тесту з української мови і літератури – 58.

На виконання завдань тесту учасникам буде відведено 180 хвилин.

Тестування розпочнеться 16 березня об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50.

Для входу до пункту тестування учаснику необхідно обов'язково мати паспорт (або інший документ, що посвідчує особу) та запрошення на тестування.

Адреса пункту тестування вказана в запрошенні-перепустці, розміщеній в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

ВажливоРезультати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використані для участі в конкурсному відборі під час вступу до вишів.

Участь у пробному тестуванні є добровільною і має на меті ознайомити його учасників з процедурою проведення тестування.

Як відомо, в 2019 році державну підсумкову атестацію з української мови у формі ЗНО складатимуть учні 11-х класів, а також студенти закладів вищої та професійної освіти, які цього року завершуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти.

З метою підготовки до тестування учасники ЗНО можуть скористатись наступними матеріалами:

Матеріал з сайту http://osvita.ua/test/64058/  


« повернутися

Вхід для адміністратора