A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Вітаємо юних МАНівців

Дата: 25.02.2019 15:21
Кількість переглядів: 47

20-21 лютого 2019 року на базі Сумського державного університету пройшов ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. 

Великописарівський район на конкурсі представили 13 учасників–переможців І етапу конкурсу. Учні презентували свої дослідження у наукових відділеннях комп'ютерних наук; наук про Землю; історії; економіки; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства; екології та аграрних наук; філософії та суспільствознавства.

Два дні напруженої роботинаписання контрольних робіт з базових дисциплін та захист науково-дослідницьких робіт для 7 юних науковців з Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. та 2 – Кириківської ЗОШ І-ІІІ ст.стали міцною сходинкою до науки.

Анастасія Надточий, учениця 10 класу отримала абсолютну перемогу в секції етнологія (І місце – 86,75 балів); Орлова Крістіна, учениця 7 класу в секції мультимедійних систем, навчальних та ігрових програм  має ІІ місце (80 балів); Шевцова Єлизавета, учениця 10 класута Кузьменко Таїсія, учениця 8 класу (відповідно: 82,75 та 83,75 балів)у секції мистецтвознавства  захистилися на ІІ місце, а ІІІ місце посіли Ключник Аріна, учениця 8 класу, Пахомов Владислав, учень 9 класута Петриченко Анжела, учениця 11 класу (відповідно: 78,25; 75,75 та 75,75 балів); Бондаренко Ярослава, учениця 8 класуна секції педагогіки посіла ІІІ місце (75 балів); Гордієнко Дмитрій, учень 9 класу в секції історичного краєзнавства виборов ІІІ місце отримавши 76,15 балів.

Учасниками ІІ етапу конкурсу-захисту стали Заводовська Єлизавета, Іщенко Надія, учениці 8  та 9 класів Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. та Лоскот Алла, учениця 8 класу Кириківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Щиро вітаємо переможців та учасників конкурсу, їх наукових керівників та батьків наших юних науковців! Натхнення вам у подальшій роботі, успіхів, нових звершень та гідної винагороди! Сподіваємося, що тісна взаємодія загальноосвітньої школи, позашкільного закладу, вищого навчального закладу в подальшому принесе ефективні результати у роботи Малій академії наук.

Зоя Драгун, директор Великописарівської

районної станції юних натуралістів


« повернутися

Вхід для адміністратора