A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

Дата: 23.11.2018 15:48
Кількість переглядів: 44

23  листопада 2018 року  на базі Ямненської  загальноосвітньої школи І – ІІІ ст. відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів - організаторів закладів загальної середньої освіти району з теми «Взаємодія сім’ї і школи у формуванні особистості учнів». 


  Учні школи зустріли поважних гостей теплими, щирими словами та вручили будиночки щастя, які виготовили на заняттях гуртка декоративного мистецтва.   

Знайомство заступників з виховної роботи  та педагогів – організаторів зі школою відбулося під час візитки,  продемонстрованої   засобами ІКТ.

    Теоретичний модуль семінару був присвячений загальним засадам співпраці школи та батьківської громадськості. Він складався з таких етапів:
 - виступ методиста РМК Л.Д.Карпенко  на тему «Організація роботи з батьківською громадськістю на засадах партнерства»;

  • презентація досвіду роботи закладу з батьківською громадськістю. 

  Практичний модуль семінару був представлений тренінгом «Мистецтво ефективного спілкування з дитиною», який провела педагог – організатор  Ямненської  загальноосвітньої школи І – ІІІ ст. Бердіна Інна Олексіївна.

   На завершення учасники семінару  обмінювалися думками, поділися власним досвідом співпраці з бтьками. Методист РМК підвела підсумки, наголосила, що виховну систему школи потрібно створювати спільними зусиллями всіх учасників педагогічного процесу: педагогами, батьками, учнями, громадськістю. Семінар-практикум пройшов в атмосфері творчої співпраці. По закінченню гості щиро подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий захід, та побажали подальших успіхів та творчих злетів всім працівникам школи, адже творчість педагога – це передумова зростання його педагогічної майстерності.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора