A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Відновлення освітнього процесу у закладах дошкільної освіти

Дата: 12.06.2020 15:49
Кількість переглядів: 39

На виконання протоколу позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологіної безпеки та надзвичайних ситуацій №11 від 18.05.2020 , протоколу позачергового засідання постійної районної комісії з питань техногенно-екологіної безпеки та надзвичайних ситуацій Великописарівського району №13 від 29.05.2020 та наказу відділу освіти Великописарівської РДА №109-ОД від 09.06.2020 «Про перевірку готовності  закладів дошкільної освіти  до відновлення освітньої  діяльності на період дії карантинних обмежень» комісією здійснено перевірку Великописарівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» Великописарівської селищної ради  та Великописарівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Оленка» Великописарівської селищної ради.

 

Встановлено, що дошкільні навчальні заклади в достатній кількості забезпечені антисептиками, дезінфікуючими засобами, безконтактними термометрами та іншими необхідними матеріалами. Працівниками закладів відпрацьовані правила прийому дітей, розроблено графіки прогулянок, забезпечене фізичне дистанціювання в групових та спальних кімнатах, здійснено інші підготовчі заходи.  Медичними працівниками проведено навчання для працівників закладів щодо  особливостей роботи в період дії карантинних обмежень.

Комісія дійшла висновку: Великописарівський ЗДО «Ромашка» та Великописарівський ДНЗ «Оленка» готові до відновлення освітнього процесу. Прийом дітей та роботу заклади розпочинають з 15.06.2020.



« повернутися

Вхід для адміністратора