A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ЗНО-2019: Визначено порогові бали “склав/не склав” з української мови і літератури, математики та фізики

Дата: 13.06.2019 16:05
Кількість переглядів: 37

13 червня відбулося перше засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав». Було визначено пороговий бал «склав/не склав» для тестів з української мови і літератури, математики та фізики.

Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з української мови і літератури, що відповідає 23 тестовим балам, з математики –11 тестових балів, з фізики – 13.  Для осіб,  які здобували повну загальну середню освіту мовою, що не належить до слов’янської групи мов, або мовою корінних народів, встановлено адаптивний поріг, що відповідає 14 балам.

Від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного з названих нижче предметів, поріг «склав/не склав» подолали: з української мови і літератури  84 % осіб; з математики 81,83 %, з фізики 85%.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з цих предметів буде розміщено на інформаційних сторінках 14 червня. Цього ж дня у розділі «Керівникам навчальних закладів» буде розміщено відомості результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Звертаємо увагу, що учасники тестування поточного року зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з української мови і літератури, математики, фізики буде розміщено на інформаційних сторінках учасників 17 червня.


« повернутися

Вхід для адміністратора