A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

"Тренери Нової української школи - це золотий актив реформ" Л. Гриневич

Дата: 18.02.2019 16:11
Кількість переглядів: 32

15 лютого тренер Нової української школи, методист РМК відділу освіти Великописарівської РДА Волошенко Наталія Олексіївна взяла участь у зустрічі з Міністром освіти і науки України  Л. Гриневич.

У класі для першокласників при  СОІППО зібралися тренери Нової української школи – команда однодумців, щирих, окрилених новими ідеями педагогів.Спочатку разом з старшими викладачами кафедри теорії і методики змісту освіти СОІППО, уже досвідченими тренерами вчителів пілотних шкіл області Зоєю Декуновою та Аллою Лавською вони провели серію тренінгів, а потім спілкувалися з Міністром освіти Лілією Гриневич та головою Сумської  облдержадміністрації Миколою Клочком.

«Тренери Нової української школи − це золотий актив реформ, − знову повторила свої слова Лілія Гриневич. − Кожен із вас, ідучи в цей проект, змінювався, трансформував свою свідомість. Я бачила досвідчених педагогів, які сприймали спочатку Нову українську школу і свою іпостась тренера з іронією, але потім відчували смак нових можливостей і зацікавлювалися реформою. Бути тренером складніше, ніж просто вчителем чи методистом, але цікавіше. Я бажаю вам не втрачати драйву. Адже невдовзі ми матимемо нову генерацію вчителів, тих, хто має зараз випускні четверті класи і наступного року набиратиме перші вже за новим освітнім стандартом».

Кращих тренерів Нової української школи Міністр освіти і науки України відзначила почесними грамотами.


« повернутися

Вхід для адміністратора