A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Семінар вчителів фізичної культури

Дата: 28.02.2019 16:24
Кількість переглядів: 35

27.02.2019 року на базі Правдинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат відбувся семінар-практикум  вчителів фізичної культури за темою «Удосконалення фахової компетентності вчителя фізичної культури на сучасному етапі».

В роботі семінару-практикуму взяли участь 7 вчителів  фізичної культури  закладів загальної середньої освіти  району. Карпенко Л.Д., методист районного методичного кабінету, ознайомила присутніх з метою, завданнями  та планом роботи семінару-практикуму. Вона підкреслила важливість обраної теми та  зазначила, що успіх усіх  інноваційних змін в освіті у першу чергу залежить від учителя, від його творчого потенціалу. Одним із напрямків реформування освіти є удосконалення рівня професійної компетентності вчителя.

Тихоновська М.В., директор Правдинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, ознайомила  учасників семінару-практикуму з системою організації  навчально-виховної роботи в закладі. Щиро привітали гостей учні школи- інтернат.

Змістовним, пізнавальним був майстер-клас проведений вчителем фізичної культури  Правдинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Середою О.С.

Підбивши підсумки, учасники семінару обмінялися думками та  власним досвідом роботи щодо шляхів удосконалення фахової компетентності вчителя.



« повернутися

Вхід для адміністратора