A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Засідання міжрегіонального методичного об’єднання спеціалістів психологічної служби

Дата: 06.12.2019 16:29
Кількість переглядів: 29

6 грудня 2019 року на базі відділу освіти Охтирської міської ради відбулося засідання Охтирського міжрегіонального методичного об’єднання спеціалістів психологічної служби на тему «Психологічні аспекти формування навичок безконфліктного спілкування в учасників освітнього процесу». 


У заході взяли участь спеціалісти психологічної служби м. Охтирка, Тростянецького, Великописарівського, Охтирського районів, Грунської, Комишанської, Чернеччинської, Чупахівської сільських рад, Боромляської сільської ради Тростянецького району, Тростянецької міської ради. Великописарівський район представляла практичний психолог Великописарівської СШ І-ІІІ ст. І.Кулик.
Учасники об’єднання обговорили питання щодо актуальності проблеми булінгу, причин його виникнення та негативного впливу на всіх його учасників, формування навичок конструктивного розв’язання проблемних ситуацій, безпечної поведінки у кіберпросторі, протидії соціальному тиску та цькуванню. 

У результаті плідної співпраці спеціалістів психологічної служби було розроблено рекомендації для дітей «Що робити в ситуації булінгу».
Кожен із присутніх мав нагоду не лише переконатися в актуальності теми зустрічі, але й отримати корисні поради щодо створення безпечного освітнього середовища та професійного самовдосконалення.



« повернутися

Вхід для адміністратора