A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Завершилася ІІ навчальна сесія для вчителів початкових класів НУШ

Дата: 26.11.2018 16:41
Кількість переглядів: 37

Завершилася ІІ навчальна сесія для вчителів початкових класів Великописарівського району, які у 2019-2010 навчальному році працюватимуть у новій українській школі.

Спільно з педагогами Краснопільського району упродовж трьох днів, з 23-25 листопада 2018 року, учителі отримали знання щодо  принципів Державного стандарту початкової загальної освіти,  змісту освіти: освітніх галузей. Вивчали будову  Базового навчального плану, Типової освітньої програми. Вчилися розробляти освітню програму закладу освіти.   Через практичні вправи навчилися складати план на тематичний день та тиждень, опановували навчальні види діяльності, в основі яких діяльнісний підхід,  познайомилися з навчальним середовищем для майбутніх першокласників.

Дякую моїй колезі-тренеру Терещенко Ніні Артемівні, учителям закладів освіти Краснопільського району, моїм рідним педагогам початкових класів за щирі хвилини спілкування,  радість праці та відкриттів, почуття єдності та дружби!! Упевнена: все нам під силу, коли ми разом!!!! Успіхів та до зустрічі на ІІІ сесії у грудні 2018 року!!

Методист РМК Н.Волошенко



« повернутися

Вхід для адміністратора