A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

І знову перемога!

Дата: 07.10.2019 16:54
Кількість переглядів: 37

У місті Києві в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді з 17 по 19 вересня 2019 року, пройшов фінальний  етап Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «Осінній розмай».

Команда Великописарівської станції юних натуралістів, яка на Конкурсі представляла Сумську область, з проєктом «Осінні метаморфози» зайняла І місце у номінації флористична скульптура. У цьому році оновлено склад команди, учениці 5-6 класів Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, вихованки Новосьолова Юлія, Гулай Олеся, Крамська Анастасія, Кирилова Олександра отримали купу задоволення, дипломи, призи та можливість отримати путівку до "Молодої гвардії" чи "Артеку".

До створення скульптури кульбаби з природного матеріалу діти та керівники долучилися майже за півроку до конкурсу. Від ідеї до її втілення зроблено немало кропіткої праці. Олексанра підготувала малюнок за яким було створено ескіз та визначено який саме матеріал буде використано. Так, як на ділянках маємо вдосталь трави, то сіно стало основним матерілом з якого виготовлено елементи скульптури. Юлія створила авторський текст «Жовті кульбаби» для захисту проєкту. Команда творчо підійшла до створення та захисту й отримала перемогу на всеукраїнському рівні.

Також, для керівників та учнів проведено майстер-клас з флористики  від майстра-флориста, засновниці і директора ФітоАрт-студії – Олени Бутко.  Захід приніс неймовірну естетичну насолоду та дав поштовх новим ідеям.

Зоя Драгун, директор СЮН


« повернутися

Вхід для адміністратора