A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Засідання спільнот- одна із складових професійного зростання педагогічних працівників

Дата: 06.01.2022 11:00
Кількість переглядів: 72

 5 січня  2022 року відбулися засідання спільнот педагогічних працівників закладів освіти Великописарівської громади в дистанційному форматі для професійних спільнот вчителів початкових класів та вихователів дошкільних груп.

   

05.01.2022 відбулося засідання спільнот вчителів 1-2 класів, керівник Клизуб А.П. (Великописарівська спеціалізована школа). Антоніна Петрівна зупинилась на рекомендаціях з упровадження  навчального курсу «Уроки здорового харчування». Психолог КУ «ЦПРПП» Звягінцева Т.Є. розповіла про ресурсний стан та техніки відновлення при емоційному вигоранню. Свій досвід роботи представили вчителі, які атестуються в 2022 році. Щодо особливостей адаптаційного циклу учнів початкової школи свої напрацювання та спостереження представила Тутова А.Ю. (Тарасівський НВК). Близьку для себе тему презентувала Масалітіна К.Д. (Вільненський НВК), а саме «Наступність у змісті дошкільної та початкової освіти».

05.01.2022 Під керівництвом Мохонько І.М. (Великописарівська спеціалізована школа) пройшло засідання спільнот вчителів 3-4 класів. Педагоги, які атестуються ділились досвідом роботи, своїми напрацюваннями в умовах НУШ. Інна Миколаївна презентувала роботу «Компетентнісний підхід в організації навчально-ігрової діяльності молодших школярів в умовах модернізації змісту освіти». Тутова Т.Г. . (Великописарівська спеціалізована школа)та Гонтаренко Т.Г. (Ямненська ЗОШ) представили напрацювання з теми « НУШ. Перші сходинки разом з учнями 4 класів». Дендак О.І. (Добрянська філія)  познайомила учасників спільноти з досвідом роботи щодо реалізації педагогіки партнерства через налагодження успішної співпраці учителя з учнями та батьками на засадах партнерської педагогіки. Також керівники спільнот довели інформацію до педагогів, яка стосується сертифікації.

05.01.2022 відбулося засідання спільноти педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на тему «Сучасні освітні технології в закладах дошкільної освіти». Консультант КУ «ЦПРПП» Плотнікова С.П. розповіла про педагогічний марафон з дошкільної освіти, який проходив 15-16 грудня 2021 року та зупинилась на питанні щодо використання онлайн ресурсів та інструментів ІКТ в закладі дошкільної освіти. Світлана Плотнікова наголосила, що застосування ІКТ в освітньому процесі регламентовано нормативно-правовою базою.  Волошенко Г.І. (керівник спільноти, вихователь ЗДО «Оленка») презентувала виступ «Формуємо розвивальне середовище в закладі дошкільної освіти». Сидорова А.О. (Вільненський НВК) презентувала роботу   «Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку в зображувальній діяльності засобами нетрадиційного малювання». Матеріал був цікавим, адже вихователі ділились власним досвідом роботи, тими методами, які використовують у своїй роботі. Консультант КУ «ЦПРПП» презентувала матеріал «Професійний стандарт «Вихователь закладу дошкільної освіти».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора