A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

Cамооцінювання в ІАС «EvaluEd» - комунікація з ДСЯО у Сумській області

03.05.2023 року Державна служба якості освіти у Сумській обласні організувала проведення онлайн-консультації для закладів освіти Великописарівської селищної ради з питання самооцінювання в ІАС «EvaluEd». З роботою інформаційно-аналітичної системи для зовнішнього оцінювання та самооцінювання освітніх і управлінських процесів у закладах загальної середньої освіти ознайомила Тетяна Корж.

15:08 03.05.2023

Фестиваль -конкурс "Світ дошкілля" 2023

Відповідно до наказу відділу освіти та спорту Великописарівської селищної ради від 17.02.2023 № 36-ОД «Про проведення І етапу обласного фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти «Світ дошкілля» у 2023 році» з 21 квітня до 28 квітня 2023 року проведено І етап обласного етапу фестивалю-огляду фахової майстерності педагогів закладів дошкільної освіти  Великописарівської селищної ради «Світ дошкілля». Методичний супровід конкурсу здійснював консультант КУ «ЦПРПП». На жаль було подано лише 3 роботи.

14:52 03.05.2023

НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ТА ВОЛОНТЕРСТВО

Національно-патріотичне виховання та волонтерство. Що це ? Національне – плем’я, народ, нація тобто спільнота, у якій ми проживаємо і яка нас об’єднує; патріотичне – це про громадянську свідомість, людину, яка усвідомлює свої обов’язки та права в межах цієї держави; виховання – інструмент формування цінностей, спосіб усвідомити, зрозуміти та прийняти цінності, що стосуються громадянської свідомості.

15:23 01.05.2023

КОМП'ЮТЕРНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Від Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації передано 12 планшетів та 7 хромбуків для здобувачів освіти Великописарівської селищної ради, отриманих як гуманітарну допомогу від Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

12:56 25.04.2023

РЕЗУЛЬТАТИВНА РОБОТА ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ З БЛАГОДІЙНИМ ФОНДОМ "СПІВДІЯ"

Упродовж грудня Ліцей імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області сформував пакет документів і подав на розгляд до благодійного фонду"Співдія" для отримання 30 ноутбуків дітям соціально вразливих категорій. Національний проєкт "СпівДія Ноут" є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізовувався в межах молодіжної програми USAID "Мріємо та діємо", що використовується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою "СпівДія", за підтримки Благодійної організації" Українська освітня платформа", а також компанія HP Inc. та Microsoft , які надали 30 якісних ноутбуків та ліцензійне програмне забезпечення.

13:05 24.04.2023

Результативність участі учнів Ямсненського ЗЗСО у куонкурсах та заходах

Упродовж квітня учні Ямненського ЗЗСО брали участь у заходах та конкурсах різного рівня, а саме: учні 3 та 4 класу брали участь у творчому конкурсі «Творча весна» від БДЮТ (Рибалка Єгор, Статівка Тимофій – зайняли І місце в номінації поробка, Стрєльнік Софія, Хачатурова Анастасія, Кучкова Дар’я  – зайняли ІІ місце в номінації поробка) підготували класоводи Бірюкова М. М. та Яковенко Л. Г.;

11:12 24.04.2023

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА З УЧНЯМИ

Наразі найсильнішою гарантією безпеки для України є її здатність захищатися від агресора. Професія військового: що може бути більш почесним і необхідним, ніж захищати свою країну? У всі часи військова служба була справою честі, школою мужності і самовідданості, а до професії військового завжди ставилися з особливою шаною і повагою. Ліцеїст, Максим Бречка, Державного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетського корпусу» імені І.Г. Харитоненка Державної прикордонної служби України провів онлайн зустріч з учнями 7,9 класів Великописарівського ліцею. Ознайомив з умовами вступу до освітнього закладу та особливостями навчання в ліцеї. Кадетський корпус має понад вікову історію і є кузнею військових кадрів, відтак і надалі забезпечуватиме виховання молодого покоління держави на кращих традиціях українського народу самовідданого служіння Батьківщині. Випускники «Кадетського корпусу» - справжній форпост нашої незалежності та безпеки.

11:35 21.04.2023

ТОВАРИСЬКІ ЗУСТРІЧІ З ВОЛЕЙБОЛУ серед команд дівчат

15.04.2023 року вихованки Великописарівської ДЮСШ взяли участь у товариській зустрічі з волейболу. Змагалися семеро спортсменок Великописарівської ДЮСШ з командою дівчат Богодухівської ДЮСШ, де з рахунком 5:1 вибороли перемогу. Аналогічна зустріч відбулася 20.04.2023 року серед команд дівчат Великописарівської ДЮСШ та Сумської ОДЮСШ, де з рахунком 1:5 поступились наші волейболістки. З Сумською командою дівчат  змагалися вісім вихованок Великописарівської ДЮСШ, тренер-викладач Сергій Гапоненко.

11:29 21.04.2023

УЧАСТЬ ВИХОВАНЦІВ ДЮСШ В ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ З ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОГО КРОСУ

20.04.2023 року команда Великописарівської ДЮСШ взяла участь в обласних змаганнях з легкоатлетичного кросу серед вихованців ДЮСШ в м. Суми. Кращий результат показала Малафій Ассоль на дистанції 1 км, де виборола 2 місце серед дівчат 2006-2007 р.н. Кулик Єгор та Молчан Ярослав посіли відповідно 4 та 5 місце на дистанції 1 км. серед юнаків 2008-2009 р.н. У змаганнях взяли участь дев’ять вихованців  Великописарівської ДЮСШ, тренер-викладач Рибалка Г.П.

11:28 21.04.2023

КЛУБ НАСТІЛЬНИХ ІГОР

Дзвінким дитячим довгоочікуваним гомоном наповнилися коридори Будинку дитячої та юнацької творчості. Днями громадський діяч, член правління ГО «Сумська молодіжна організація «Ліцей» Владислав Діброва провів з дітьми та учнівської молоддю цікавий, пізнавальний, захоплюючий захід. У колеції Владислава понад 70 настільних ігор. "Я прихильник того, що треба працювати з молоддю і власне сам вийшов з молодіжного середовища. Колись мені дали поштовх, тепер я даю його іншим. Хоч 2022 рік — воєнний і трагічний, але нам протягом нього вдалося розширити матеріальну базу клубу настільних ігор. Настільні ігри в умовах війни дають можливість відчувати стабільність та допомагають переключитись " - говорить Владислав.

16:14 19.04.2023

Вхід для адміністратора