A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Новини

ДО ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Враховуючи безпекову ситуацію у Великописарівській громаді, відкриту першість Великописарівської ДЮСШ, яка присвячена Дню фізичної культури та спорту серед учнів закладів загальної середньої освіти та ДЮСШ, було проведено у сусідній Кириківській громаді за попередньою домовленістю між органами управління освітою. У змаганнях взяли участь команди Великописарівського ліцею, Заводського ліцею Кириківської селищної ради, Центру позашкільної освіти Кириківської селищної ради, Кириківського закладу загальної середньої освіти, Вільненської філії Ямненського закладу загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради. Подробиці підсумків змагань згодом будуть надруковані в районному часописі "Ворскла". Вітаємо всіх любителів та професіоналів фізичної культури та спорту зі святом!

15:26 09.09.2023

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ У ВІДДІЛІ ОСВІТИ ТА СПОРТУ

1 ВЕРЕСНЯ 2023 року в відділі освіти та спорту Великописарівської селищної ради відбулося робоче засідання комісії щодо формування мережі класів, груп, гуртків, секцій, навчальних планів освітніх програм в частині варіативної складової.

08:40 02.09.2023

ЮВІЛЕЙ У ПОЗАШКІЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ

ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКА станція юних натуралістів заснована далекого 1 вересня 1978 року. За 45 років багато відбулося: змінювалися керівники, виросло не одне покоління юннатів. Але і сьогодні основним напрямом діяльності залишається напрям дослідницька робота на навчально-дослідній земельній ділянці.

08:49 01.09.2023

СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ - 2023

30.08.2023 року у Великописарівській освітянській спільноті відбулася серпнева педагогічна конференція в онлайн-форматі «Освіта Великописарівщини: безпека, раціональність, якість. Крокуємо до перемоги!»

08:57 31.08.2023

ВИХОВАНКИ ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОЇ ДЮСШ ПРИЗЕРКИ ТУРНІРУ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ

ВИХОВАНКИ ВЕЛИКОПИСАРІВСЬКОЇ ДЮСШ ПРИЗЕРКИ ТУРНІРУ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ . Дякуючи підтримці відділу освіти та спорту Великописарівської селищної ради волейболістки нашої громади взяли участь у відкритому турнірі з волейболу серед жіночих команд в м. Богодухів, який був присвячений Дню Незалежності України . В змаганнях взяли участь вісім команд, серед яких були дві пари з нашої громади. Успішно подолавши попередні етапи змагань команди в складі Бурмака Анастасія та Гапоненко Ірина; Гапоненко Поліна та Паутова Вероніка пробилися до полу фінальної частини змагань, після якої перша пара вступила за боротьбу за 3 місце, яку успішно подолали перемігши своїх суперниць із м. Богодухів з рахунком 2:1 та ставши володарем третього місцяБільш успішною виявилась друга наша пара Гапоненко Поліна та Паутова Вероніка, яка потрапила до фіналу, причому успішно його розпочавши, виграли перший сет з рахунком 21:17 у своїх суперниць із Богодухівської ДЮСШ. На жаль, на наступні партії у наших чемпіонок не вистачило фізичних сил, адже наші юні спортсменки грали з більш досвідченими суперницям, тому перемога від наших спортсменок втекла в запеклій боротьбі, як результат поразка в другій партії 19:21 та 13:15 у вирішальній, і як підсумок друге місце змагань Але підсумок змагань звичайно для наших спортсменок успішний, адже дві команди вибороли два призових місця; тому залишається тільки привітати наших спортсменок та їх тренера Гапоненка С.А. з успішним виступом в змаганнях.

08:47 31.08.2023

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ  29 серпня до Дня пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, вихованці Великописарівської ДЮСШ, Сумського спортивного ліцею "Барса" та комунального закладу "Центр позашкільної освіти" Кириківської селищної ради взяли участь у забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. Кращі спортсмени закладів освіти віддали шану загиблим воїнам, ім'я яких були закріплені на одязі під час забігу.

08:52 30.08.2023

ПІДСУМКИ КРАЄЗАВЧОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «Видатні постаті Великописарівщини»

Останні події нашої новітньої історії спонукають усвідомити, що Україна – європейська держава, а українці – нація волелюбна та мужня. Боротьба за незалежність, що відбувається в Україні, зумовлює необхідність вирішення проблеми виховання національно свідомих громадян, патріотів своєї Батьківщини, спадкоємців і продовжувачів національно-патріотичних традицій. У цей складний в історії нашої держави період дуже важливо формувати розуміння необхідності берегти територіальну цілісність України, історико-культурні традиції українського народу та формувати впевненість в успішності перспективного розвитку України. Хто вони – герої нашої з вами сучасності? Це – не яскраві образи з телеекранів, а звичайні люди, які живуть чи жили серед нас. Проте ці люди не змогли просто сидіти та чекати, а робили все можливе для процвітання нашого краю.На початку серпня 2023 року Великописарівська селищна рада оголосила проведення краєзнавчої конференції «Видатні постаті Великописарівщини».

15:49 24.08.2023

ВІТАЄМО ЮНИХ СТИПЕНДІАТІВ Великописарівського селищного голови

Відповідно до Положення про призначення стипендій Великописарівського селищного голови обдарованим учням-переможцям олімпіад, конкурсів, турнірів, спортивних змагань, затвердженого рішенням тридцятої (позачергової) сесії восьмого скликання від 26.07.2023 №23/285, виконавчий комітет Великописарівської селищної ради 10 серпня 2023 року встановив з 01.09.2023 року по 31.08.2024 року стипендії учням – переможцям всеукраїнських, міжнародних мистецьких конкурсів:

14:57 11.08.2023

ЮННАТАМ - ДОСЛІДИ, а лікарні врожай

Робота на навчально-дослідній земельній ділянці розпочинається з ознайомлення з основами сучасного сільськогосподарського виробництва, набуття практичних дослідницьких умінь і навичок з агротехніки вирощування овочевих культур. Погодні умови нинішнього року сприяють ефективному росту овочевих рослин. У цьому році велися спостереження за ростом і розвитком моркви сорту "Каротель", буряка столового сорту "Детройт", капусти білокачанної сорту "Славія", огірків сорту "Фенікс". Висів насіння у ґрунт проводився на початку травня. Днями зібрано частину урожаю, який передано у КНП "Великописарівська лікарня" для приготування обідів.

14:59 04.08.2023

Вхід для адміністратора