A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Шкільна медіатека – ресурсний центр забезпечення якості освітнього процесу

Дата: 13.12.2019 09:35
Кількість переглядів: 49

З метою задоволення інформаційних потреб користувачів бібліотеки у Великописарівській спеціалізованій школі  та Ямненській ЗОШ триває робота по створенню шкільних медіатек.

У приміщеннях, де розміщено відповідний фонд на різних носіях інформації та сучасні технічні засоби для користування ним, користувачам забезпечено прямий доступ, як до віртуальних ресурсів самої бібліотеки (її електронних баз даних, каталогів або картотек, власної сторінки веб-сайту школи), так і до зовнішнього електронно-інформаційного простору за допомогою Інтернет (освітні веб-сайти і портали, дистанційні форми навчання, електронні бібліотеки).
У шкільній бібліотеці учасники освітнього процесу мають змогу скористатися різними інформаційними засобами для створення творчих продуктів у процесі навчальної діяльності.
Фахівці, які працюють у бібліотеці-медіатеці, надають допомогу користувачам у пошуку друкованої та електронної інформації, навчають навичкам її ефективного використання, забезпечують індивідуальне або групове обслуговування відвідувачів медіатеки.
 



« повернутися

Вхід для адміністратора