A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (UA-2022-11-22-0014803-a )

Дата: 29.11.2022 14:06
Кількість переглядів: 27

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА

ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ

ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання

державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальна установа «Централізована бухгалтерія відділу освіти, молоді та спорту» Великописарівської селищної ради, вул. Ярослава Мудрого, буд.1 смт. Велика Писарівка, Охтирський район, Сумська область, 42800; код за ЄДРПОУ – 44131142; категорія замовника – Категорія 3 (юридична особа, яка є  установою, яка забезпечує потреби  територіальної громади,  та є одержувачем бюджетних коштів).

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання (код ДК 021:2015:32322000-6 Мультимедійне обладнання (Комплект інтерактивного обладнання  для ресурсної кімнати Ямненського закладу загальної середньої освіти ім. І.О.Мусієнка Великописарівської селищної ради Сумської області та інтерактивна підлога  для ресурсної кімнати для Ліцею ім. І.М.Середи Великописарівської селищної ради Сумської області))» (далі по тексту - Товар).

 

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-11-22-0014803-a

 

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника. Придбання комплектів  інтерактивного обладнання та інтерактивної підлоги для закладів загальної середньої освіти проводиться з метою створення ресурсних кімнат, та забезпечення дітей з особливими освітніми потребами адаптації до особливих умов навчального процесу в інклюзії, та комунікації з навколишнім світом.

Товар за встановленими Замовником технічними та якісними характеристиками найбільш відповідатиме вимогам та потребам дітей з особливими потребами закладів загальної середньої освіти відділу освіти та спорту Великописарівської селищної ради. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності, замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного товару.

Більш детальні характеристики Товару  зазначені у додатку 2 «Технічне завдання» до Тендерної документації.

 

5. Розмір бюджетного призначення: 335128,57грн. (триста тридцять п’ять тисяч сто двадцять вісім гривень 57 копійок) з ПДВ.

 

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: обсяг бюджетних асигнувань передбачений закладам загальної середньої освіти Відділу освіти та спорту Великописарівської селищної ради місцевим бюджетом на 2022 рік, рішення від 13.11.2022 року №3638 Великописарівської селищної ради Охтирського району Сумської області 8 скликання, 19 сесія «Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2021р. «Про бюджет Великописарівської селищної територіальної громади на 2022 рік», з урахуванням вимог наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 “Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі”.  

                                                                                                                                                                       7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 335128 грн. 57 коп.

8. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі сформована на підставі аналізу сучасного ринку інтерактивного обладнання через мережу Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель “Prozorro” та визначена методом моніторингу ринкових  цін. 

9. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

 

 

 

Уповноважена особа                                   Олена КОНОЗ


« повернутися

Вхід для адміністратора