A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ТА УСТАНОВ ОСВІТИ

Дата: 05.01.2023 11:54
Кількість переглядів: 40

05.01.2023 року у відділі освіти та спорту відбулася нарада керівників закладів освіти, де розглянуті наступні питання:

1.Про підсумки діяльності закладів позашкільної освіти Великописарівської селищної ради у І семестрі 2022/2023 н.р. під час дії воєнного стану.

2. Про організацію дозвілля дітей та учнівської молоді в позаурочний час у закладах освіти Великописарівської селищної ради під час дії воєнного стану.

3. Про стан запобігання правопорушень та злочинності серед дітей шкільного віку у закладах загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради.

4. Про стан роботи з дітьми з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради.

5. Про організацію роботи інклюзивно-ресурсних кімнат у закладах загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради.

6. Про організацію освітнього процесу у закладах дошкільної освіти Великописарівської селищної ради в у мовах дії воєнного стану.

7. Про реалізацію у закладах освіти Великописарівської селищної ради проєкту психологічної підтримки учасників освітнього процесу «Завжди поруч».

8. Про організацію освітньої діяльності у закладах загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради у І семестрі 2022/2023 н.р.з використанням дистанційних форм навчання під час дії воєнного стану.

9. Про дотримання педагогічними працівниками закладів освіти Великописарівської селищної ради принципу академічної доброчесності.

10. Про проєкт бюджету закладів освіти Великописарівської селищної ради на 2023 рік.


« повернутися

Вхід для адміністратора