A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ПРО ЩО МРІЮТЬ ДІТИ?

Дата: 18.01.2023 07:48
Кількість переглядів: 21

До Дня Святого Миколая та напередодні Новорічних свят у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися заходи для вихованці закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти: конкурс дитячої творчості "Новорічна мрія", флешмоб фото малюнків "Диво на Миколая".

Всього на участь у конкурсі  "Новорічна мрія" було представлено понад 80 робіт за 5 номінаціями: “Вітання з Новим роком”, “Поробка”, “Новорічна композиція”, “Малюнок”, “Листівка”.

Калейдоскоп дитячої фантазії, різноманітних технік виконання, цікавих композиційних рішень втілилися в майстерно виконаних роботах учасників Конкурсу – це в'язані сніговики, картини з зимовими пейзажами, іграшки-сувеніри, новорічні стилізовані ялинки тощо .

Цей захід доводить нам, що саме творча діяльність формує естетичний смак у нашого майбутнього покоління. Найголовніше те, що таким чином ми допомагаємо сучасній молоді не тільки гармонійно розвиватися, становитися будівниками свого майбутнього, але й формуємо певне відношення до Батьківщини, її природних багатств.

Результати конкурсу можна переглянути за цим посиланням:

https://drive.google.com/.../1FWFm4PxYM4oatRxeyLcM...

До Святого Миколая було запропоновано взяти участь у флешмобі фото малюнків "Диво на Миколая" .

На конкурс надійшло 75 творчих робіт: діти створювали дивовижні малюнки, прикраси,вірші.Ми надзвичайно вдячні усім учасникам за інтерес та вашу креативність.

Результати конкурсу за цим посиланням:

https://drive.google.com/.../1I-yQGwpprEr5...


« повернутися

Вхід для адміністратора