A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ВІДНОВЛЮЄМО УКРАЇНСЬКУ АБЕТКУ

Дата: 24.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 7

Як самостійна держава, Україна повинна володіти всіма символами державності і, перш за все, державною мовою з відповідно цій мові графічною абеткою. Створення зримого образу української мови – української абетки на основі історично існуючої рутенської, така мета потужного Міжнародного проєкту "UA.HEPITAGE" конкурсу юних митців "Малюємо українською" у якому взяли участь 16 вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, учнів Великописарівського ліцею.

Корнієнко Олександра, Коноз Софія, Литвиненко Марія Трушина Поліна, Кривонос Ярослава, Бодарєва Софія, Жерьобкіна Христина, Скрипник Валерія, Подпрятова Ольга нагороджені Дипломами учасників за авторське бачення улюбленої літери української абетки, креативність, оригінальність творчого задуму та участь у стратегічно важливому культурно-мистецькому проєкті "UA.HEPITAGE".

Приємно відзначити фіналістів проєкту Єву Пасюгу та Ольгу Курило, вихованців БДЮТ, роботи яких увійшли до фіналу, та були виставлені на виставці робіт у місті Києві. Для виставки обрані найкращі малюнки з більш ніж півтори тисячі надісланих з 28-ми країн світу.

Результат мистецької роботи наших дітей залежить від багатьох факторів, одним з яких є наявність наставника. На щастя маємо творчого вчителя, керівника гуртка Артюшенко Тетяну Макарівну, яка відзначена Подякою жюрі міжнародного конкурсу за висококваліфіковану підтримку вихованців у їхньому прагненні брати участь у потужному мистецькому Міжнародному проєкті "UA.HEPITAGE" конкурсу юних митців "Малюємо українською".


« повернутися

Вхід для адміністратора