A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ВОЛОНТЕРСЬКІ МАЙСТЕР-КЛАСИ

Дата: 07.04.2023 10:30
Кількість переглядів: 16

Для підтримки бойового духу Захисників та Захисниць, у закладах позашкільної освіти проведені майстер-класи «Оберіг для воїна -захисника» (БДЮТ),  "Виготовлення родинних оберегів" (СЮН), де вихованці разом з місцевими волонтерами виготовляли "Ангелів-охоронців", обереги "Віяло" та "Коса".

Війна в нашій країні, численні втрати людських життів принесли журбу в душі українців. Українські воїни відважно захищають рідну землю від загарбників, віддають життя за мир і спокій на рідній землі. Тому нині, як ніколи, актуальні наші прагнення до миру, любов до життя, виховання у дітей та учнівської молоді духу патріотизму та поваги до захисників.

Наші вихованці є активними учасниками ряду акцій на підтримку військових. Їх діяльність це – написання листів та малюнків, виготовлення бліндажних свічок та маскувальних сіток.   

Продовженням роботи у волонтерському русі став майстер-клас «Виготовлення окопних свічок», «запальничок», «розпалювальників». Окопна свічка допоможе українському воїну освітити бліндаж або укриття, підсушити одяг, зігрітися чи приготувати їжу. Окопна свічка може врятувати життя людей у підвалах, які залишилися без електро- та газопостачання. Такі свічки важко загасити вітром, вони не бояться вологи, їх можна запалювати не один раз та розпалювати багаття. Вихованці із задоволенням виготовляли  свічки, вкладаючи в кожну із них частинку тепла свого серця, віру в Перемогу та мирне життя.  


« повернутися

Вхід для адміністратора