A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (UA-2023-05-01-009005-a)

Дата: 02.05.2023 15:37
Кількість переглядів: 13

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА

ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ

ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання

державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальна установа «Централізована бухгалтерія відділу освіти, молоді та спорту» Великописарівської селищної ради, вул. Ярослава Мудрого, буд.1 смт. Велика Писарівка, Охтирський район, Сумська область, 42800; код за ЄДРПОУ – 44131142; категорія замовника – відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі».

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Дрова паливні твердих порід  - ДК 021: 2015 «03410000-7 Деревина».

 

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-05-01-009005-a

 

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Для забезпечення закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та установ відділу освіти та спорту дровами паливними в осінньо-зимовий опалювальний  період, дрова паливні, що планується закупити, повинні відповідати ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі, та наступним вимогам щодо якості продукції:

- розмір дров по товщині – від 15 до 50 см;

- довжиною 1 м;

- допустиме відхилення по довжині + 0,02м.    

Порода деревини листяні: дуб, ясен, клен, акація.

Якість деревини:  

- допустима вологість дров: 30%.

- продукція не повинна бути в попередній експлуатації;

- дрова повинні бути очищені від сучків і гілок. Висота сучків, що залишилася не повинна перевищувати 30 мм;

- дрова можуть бути як в корі, так і без кори;

- дрова повинні бути без гнилі та трухляви.

 

5. Розмір бюджетного призначення: 1486500,00 грн.

 

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до затверджених бюджетних асигнувань на 2023 рік.

                                                                                                                                                                       7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1486500,00 грн. (один мільйон чотириста вісімдесят шість тисяч п’ятсот гривень 00 копійок), в тому числі ПДВ: 247750,00 грн.

8. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) дров паливних за календарний рік (бюджетний період) 2022 р. 

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єктів замовника, та враховуючи обсяги споживання попереднього календарного року, на 2023 рік становить –825,8 м3

Ціна за одиницю: 1500,00 грн. з ПДВ.

До ціни тендерної пропозиції включаються наступні витрати:

  • податки і збори, обов’язкові платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно з чинним законодавством та інших витрат, визначених законодавством;
  • витрати на поставку товару до місця поставки (передачі) товару, передбаченими в тендерній документації;
  • навантаження, розвантаження;
  • інші витрати, передбачені для товару даного виду згідно з чинним законодавством та тендерною документацією.

 

9. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

 

 

 

Уповноважена особа                                   Олена КОНОЗ

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора