A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

КОНСУЛЬТАТИВНА РОБОТА КУ ЦПРПП

Дата: 09.06.2023 13:03
Кількість переглядів: 13

📌Важливим фактором якості освіти у період воєнного стану є морально-психологічна підтримка здобувачів освіти, їхніх батьків, педагогів та керівників закладів освіти. 🧑‍🤝‍🧑Психологом центру першого червня проведено онлайн зустріч з практичними психологами та соціальним педагогом закладів освіти.🧑‍🏫 Учасники поділилися досвідом впровадження проєкту «Завжди поруч» - що вдалося, що хотілося покращити, лайфхаками. 🤗Підведено перші підсумки діяльності психологічної служби в 2022-2023навчальному році та намічено цілі і завдання на 2023-2024 навчальний рік.✍️

📌Згідно статті 30 Закону України «Про освіту» заклад має формувати відкриті та загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність й оприлюднювати її. 25 травня 2023 року консультант центру взяла участь в онлайн -консультуванні, що проводила ДСЯО в Сумській області з питання «Звіт керівника закладу освіти та річний звіт про діяльність закладу освіти». Керівникам було надано консультаційну підтримку з даного питання.

📌З метою підвищення кваліфікаційного рівня керівників та педагогів ЗДО в 2023-2024 навчальному році протягом 24-26 травня працівниками центру проведено анкетування щодо актуальних питань організації освітнього простору ЗДО.

📌У період з 30 травня по 2 червня консультант здійснювала роботу щодо організації та проведення функціонального навчання з питань цивільного захисту керівників закладів освіти та установ громади.

📌Працівники центру брали участь у нараді керівників закладів освіти, підготували рекомендації з питань:

❕забезпечення внутрішньої системи якості освіти в закладах освіти,

❕про вибір освітніх програм та формування навчальних планів ЗЗСО на 2023/2024н.р.,

❕про психологічний супровід учасників освітнього процесу у 2022/2023 н.р..


« повернутися

Вхід для адміністратора