A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

УПРАВЛІНСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дата: 03.08.2023 15:29
Кількість переглядів: 17

Ключовим в освітній діяльності закладів дошкільної освіти є спрямування зусиль на формування розвиненої, духовно багатої, оптимістично налаштованої особистості з перших років і до вступу в школу.

📌Під час війни в Україні набуває особливої актуальності питання:

❓Як налаштувати в дитячих садках освітній процес?

❓Як поліпшити якість освіти дошкільнят?

📌В умовах розвитку системи дошкільної освіти та виховання до керівників дошкільних освітніх установ ставлять великі вимоги. У цілому сучасна ситуація залежить від ,✍️уміння керівника швидко реагувати на зміни, що відбуваються в економічній, соціальній сферах, ✍️уміння впроваджувати в практику закладу дошкільної освіти науково-педагогічні досягнення в галузі управління.

📌Управління сучасним закладом сьогодні неможливо без отримання систематичної, оперативної, достовірної інформації як засобу зворотного зв’язку. А засобоми отримання такої інформації можуть бути діагностування і моніторинг — тривале спостереження за об’єктами або явищами педагогічної діяльності, система отримання даних для ухвалення управлінських рішень. 📌Крім того, моніторинг можна вважати незалежною експертизою стану освітнього процесу, систему збирання, аналізу, подання інформації та інформаційну базу управління.

📌Тому 2 серпня 2023 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-зустріч з директорками закладів дошкільної освіти «Моніторинг як сучасний засіб управління якістю освіти в ЗДО», де розглянуто актуальні питання:

❓моніторинг якості освіти,

❓внутрішній моніторинг якості освіти,

❓якість освіти та якість освітньої діяльності,

❓напрями та річний цикл моніторингу,

❓етапи, програма та графік моніторингу.


« повернутися

Вхід для адміністратора