A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ - 2023

Дата: 31.08.2023 08:57
Кількість переглядів: 16

🔰30.08.2023 року у Великописарівській освітянській спільноті відбулася серпнева педагогічна конференція в онлайн-форматі «Освіта Великописарівщини: безпека, раціональність, якість. Крокуємо до перемоги!»

🔰До привітань з початком нового навчального року приєдналася Людмила БІРЮКОВА,

Великописарівський селищний голова та нагородила грамотою Великописарівської селищної ради Сидорову Олену Юріївну, директора Ліцею імені І.М.Середи, за багаторічну плідну працю, професіоналізм, ефективну управлінську діяльність, створення безпечних умов для учасників освітнього процесу, особистий внесок у реалізацію державницької політики в галузі освіти громади.

🔰Грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації нагороджені Рибалка Григорій Петрович, директор Великописарівської дитячо-юнацької спортивної школи, Фролова Тетяна Валентинівна, керівник гуртка Великописарівської станції юних натуралістів. 🔰Також за результатами роботи у 2022/2203 навчальному році нагороджено низку педагогів громади грамотами відділу освіти та спорту.

🔰На конференції були представлені досягнення педагогічних та учнівських колективів закладів освіти Великописарівської громади, розглянуті пріоритетні напрями роботи у 2023/2024 навчальному році: організація безпекового освітнього простору в закладах освіти громади; створення умов навчання; надання якісних освітніх послуг; україноцентричність та цифровізація освітнього процесу; реалізація засад національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, тощо. Поставлені чіткі акценти щодо співпраці комунальної установи «Великописарівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» з закладами освіти громади. Територіальна організація профспілки працівників освіти і науки України наголосила на важливості соціально-економічного захисту працівників освіти в умовах воєнного стану.

🔰Ми працюємо сьогодні заради майбутнього нашої країни. Ми на своїй землі! Виховуємо дітей🧑‍🤝‍🧑👭 патріотами квітучої, незалежної України! 🇺🇦Ми віримо в перемогу! Ми віримо в ЗСУ!🩵💛


« повернутися

Вхід для адміністратора