A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ІІ ЕТАП ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу

Дата: 16.11.2023 16:21
Кількість переглядів: 16

ВІТАЄМО СПАСЬОНОВУ ІВАННУ З ПЕРЕМОГОЮ у ІІ етапі ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів, що відбувся з метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти. У закладах загальної середньої освіти Великописарівської селищної ради 15 листопада 2023 року було проведено ІІ етап ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед учнів 5-11 класів.

У ІІ етапі Конкурсу взяли участь 2 учениці Ямненського закладу загальної середньої освіти імені І.О. Мусієнка. За рішенням журі переможницею визначено Спасьонову Іванну, ученицю 11 класу, яка має можливість взяти участь у ІІІ етапі Конкурсу. Спасьонова Діана, учениця 6 класу Вільненської філії посіла ІІ місце.

Бажаємо дівчатам великого майбутнього, в якому вони здобудуть ще багато славних перемог! А головна ПЕРЕМОГА буде за УКРАЇНОЮ! Слава ЗСУ! Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та перемагати!


« повернутися

Вхід для адміністратора