A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ СПОРТИВНИМ ІНВЕНТАРЕМ

Дата: 03.12.2023 10:25
Кількість переглядів: 7

У цьому році завдяки Великописаріській селищній раді вирішено питання забезпечення  спортивної школи спортивним інвентарем. 
Вперше за багато років для спортсменів Великописарівської ДЮСШ придбано за кошти громади спортивний інвентар для полів і кортів: м'ячі футбольні, волейбольні, сітка футбольна, волейбольна, шкільна, ключка для флорболу, м'ячі для флорболу; інвентар для спортивних ігр на відкритому повітрі: кріплення лижне, палиці лижні бігові, лижероллери для ковзанярського ходу, лижероллери для класичного ходу, лижі бігові, черевики лижні бігові, чохли лижні, легкоатлетичні бігові шиповки. 

На початку повномасштабного вторгнення наші спортсмени віддали ввесь необхідний інвентар на захист кордону з російською федерацією: волейбольні сітки вмить перетворилися на маскувальні, каремати і палатки передані на потреби захисників. Тому увага депутатського корпусу Великописарівської селищної ради є вкрай важливою для підтримки спорту в громаді. 
⚽Сьогодні довгоочікуваний інвентар допомагає нашим спортсменам готуватися до змагань всеукраїнського рівня. Побажаємо нашим спортсменам перемог 🏆 на спортивних аренах України! Україна ПЕРЕМОЖЕ! Дякуємо ЗСУ за можливість працювати!


« повернутися

Вхід для адміністратора