A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

ВИХОВНІ ГОДИНИ В ЛІЦЕЇ

Дата: 09.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 6

Місяць лютий(tornado) зовсім не лютує(smiley), коли це стосується виховного процесу у Ліцеї імені І.М. Середи Великописарівська територіальна громада Сумської області. У рамках тематичного періоду «Що внутрішня, що зовнішня краса тобі дарована, людино!» 🌼класні керівники, працівники психологічної служби приділили увагу толерантному спілкуванню, правилам етикету, гостинності та іншим проявам внутрішньої краси людини👱. Про красу рукотворного мистецтва на своїх уроках захопливо розповіли учителі мистецької галузі Артюшенко Т.М.🎨 та Кучкова І.І.🎼

Класний керівник Фурса Н.А. обговорила з одинадцятикласниками важливість дотримання правил етикету під час телефонного спілкування.☎️ Часто ми забуваємо привітатися, подякувати, попрощатися. Недотримання елементарних вимог етикету під час телефонних розмов може перейти і на буденне життя, стати поганою звичкою🤔. А приємними, ввічливими, "чарівними" словами так важливо користуватися, даруючи своїм близьким і друзям позитивні емоції🥰.

А чи любите ви ходити в гості? Чи можна приходити без запрошення? Коли слід прощатися? Саме це обговорювали учасники виховного процесу 5-х класів👫🏻.

6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету 💻(Safer Internet Day). Його запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій📱, особливо дітьми й молоддю. Не оминули цю тему і педагоги Великописарівського ліцею. Консультації для батьків від практичного психолога, година соціального педагога "Інтернет в нашому житті", виховні години класних керівників були націлені саме на коректне спілкування та безпеку в інтернеті, стали пріоритетом виховної роботи початку лютого.

Виконання бажань - це не випадкова річ, а наш з вами вибір 💬. Той, хто вірить, що зможе домогтися поставлених цілей і отримати бажане, отримує це. Психологи вважають, що мрійливі люди набагато частіше й швидше досягають поставлених завдань ☝️. Недарма діти нашого навчального закладу взяли активну участь в акції "Дерево бажань" 🌳, адже вірять, що їхні мрії обов'язково здійсняться.

І завершується перша декада тематичного періоду «Що внутрішня, що зовнішня краса тобі дарована, людино!» акцією до Дня святого Валентина "Подаруй валентинку захиснику України"💝. Напередодні свята для шестикласників проведено майстер-клас "Подаруй часточку добра"💌. Учні виготовляли листівки, які будуть передані нашим захисникам. Нехай кожне маленьке сердечко зігріє оборонців і додасть віри в перемогу.

Життєвий досвід показує, що добрі справи покращують настрій та заряджають позитивом🥰. Саме на це була націлена виховна робота у Великописарівському ліцеї.


« повернутися

Вхід для адміністратора