A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Великописарівської селищної ради

Демонстраційниий варіант НМТ-2024

Дата: 19.02.2024 16:38
Кількість переглядів: 14

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти підготували демонстраційн іваріанти предметних тестів — складників національногомультипредметного тесту (НМТ). З ними можна ознайомитися у рубриці «демонстраційниий варіант НМТ-2024» на сайті УЦОЯО

Предметні тести, надані в окреми хpdf-файлах, будуть зручними для тих, у кого повільний інтернет або немає змоги працювати впродовж тривалого часу з комп’ютером або іншим гаджетом. Наприкінці кожного тесту наведено правильні відповіді, тож ви зможете одразу перевірити себе.

 

Нагадаємо, що кожен учасник виконуватиме сертифікаційну роботу НМТ в один день у два етапи, кожен з яких триватиме 120 хвилин, з перервою у 20 хвилин. Сертифікаційна робота НМТ міститиме завдання з чотирьох навчальних предметів: обов’язкові — українська мова, математика та історія України, на вибір — українська література, іноземнамова (англійська, іспанська, німецька, французька), біологія, фізика, хімія та географія.

Шановні випукники ЗЗСО! Для якісної підготовки до НМТ-2024 використовуйте матеріали Всеукраїнської школи онлайн, геймофікованої онлайн-платформи iLearn, тестами минулих років, які розміщені на сайті УЦОЯО. 


« повернутися

Вхід для адміністратора